Cum gasesti un avocat bun in Bulgaria, care sa te reprezinte?

De foarte multa vreme, Bulgaria reprezinta o alternativa excelenta pentur romanii care doresc sa economiseasca bani. Unii aleg sa isi inmatriculeze masinile in tara vecina pentru taxele mai mici, altii isi infiinteaza firme in Bulgaria, din aceleasi considerente iar altii aleg sa se mute direct, dat fiind faptul ca viata in tara de peste Dunare este, de foarte multe ori, mult mai ieftina.

In momentul in care decizi sa demarezi una dintre actiunile de mai sus, este foarte important sa beneficiezi de asistenta juridica. Luam drept exemplu infiintarea unei firme. La fel ca si in cazul Romaniei, in Bulgaria vei avea nevoie de un avocat care sa te ajute in relationarea cu statul, de servicii contabile si de ajutor pentru rezultate cat mai bune. Tocmai de aceea, un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa gasesti un avocat.

Cum gasesti un avocat bun in Bulgaria?

Exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont:

  • Asigura-te ca avocatul pe care l-ai ales ofera cat mai multe servicii. Este bine sa relationezi cu o singura persoana, care sa te ajute in toate demersurile. Acest lucru este extrem de important, mai ales daca iti propui sa traiesti in Romania, dar sa dezvolti afaceri in tara vecina. Exista avocati care ofera servicii juridice, servicii de consultanta si servicii contabile, iar costurile pot fi foarte atractive in cazul in care toate acestea sunt combinate.
  • Cauta experiente ale altor romani. Un avocat bun are review-uri bune din partea clientilor. Incearca sa ceri recomandari sau sa cauti experientele altor romani.
  • Nu merge prea departe. Cel mai bine este sa te orientezi spre un avocat cu cabinet in apropiere de granita. Ocazional, va trebui sa semnezi acte si sa porti discutii face to face cu avocatul. Tocmai de aceea, un cabinet de avocatura in Ruse pare a fi cel mai potrivit. Din Bucuresti in Ruse se fac doar cateva ore.
  • Analizeaza pregatirea avocatului. Un alt lucru important este ca persoana cu care colaborezi sa vorbeasca un numar cat mai mare de limbi straine si sa te poata reprezenta in cat mai multe situatii. Tocmai de aceea, pregatirea si cunostintele lui sunt foarte importante.

Noi, la  cabinetul Denislav Marinov, reusim sa combinam toate serviciile necesare unor romani ce isi doresc sa faca afaceri in Bulgaria. Asiguram servicii contabile de cea mai buna calitate, servicii de consultanta in afaceri si evident, servicii juridice. Denislav Marinov vorbeste fluent 3 limbi straine ( Rusa, Romana si engleza) si are o experienta de mai multi ani in relationarea cu persoanele straine ce isi doresc sa demareze un business in Bulgaria, motiv pentru care o colaborare in acest sens va fi, fara doar si poate, un succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *